Fictoor Vormgeving | Webdesign & development
22422
page-template-default,page,page-id-22422,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

WIJ BOUWEN EEN MOOIE, FUNCTIONELE SITE VOOR U!

 

 

Design & Development
We ontwikkelen en bouwen WordPress websites. Van zeer eenvoudig tot complexe sites. Met of zonder webshop. Van content tot en met realisatie. Natuurlijk sluit de site aan bij uw huisstijl en doelgroep. En zorgen wij ervoor dat u voor uw doelgroep optimaal vindbaar bent op het digitale web.
En dat het altijd een plezier is uw site te bezoeken. Helder, zakelijk, kleurrijk, interactief, portfolio, persoonlijk, blog? Met heldere en aanprekende typografie. Wij visualiseren uw wensen.

 

Binnen ons bureau is Lennaert Hohé de webdeveloper.
Lennaert kent de fijne kneepjes van het maken en ontwikkelen van een website. Van domein tot hosting, van design tot realisatie. Van SEO of SEA, plugins, Back-end development, Data management-API, technische ondersteuning en onderhoud.

 

Snel
Eerst een idee wat er mogelijk is? Een voorbeeld pagina realiseren wij, geheel vrijblijvend ook, binnen enkele dagen. En bent u tevreden met het voorstel? Dan kunnen wij (uiteraard afhankelijk van complexiteit van de site) binnen 14 dagen een site voor u bouwen. 

 

Proces en nazorg
Tijdens het gehele ontwikkelproces houden wij u van alle vervolgstappen op de hoogte. Met gedegen feedback kunt u, passend bij uw situatie en wensen, samen met ons goede en weloverwogen stappen maken. En last but not least: alles vertolkt naar alle maten van kennis van u als opdrachtgever.

 

Content/inhoud
Wij zorgen voor contentstrategie, schrijven SEO teksten, plaatsen video’s, blogs, foto’s en/of illustraties. Nazorg en ‘finetunen’ van uw nieuwe site zijn een garantie dat deze up-to-date is en blijft. Goede en aansprekenden content zorgt ervoor dat uw lezers terugkeren en/of doorlinken. Teksten laten vertalen? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Huisstijl
Nog geen huisstijl of logo? Wij kunnen het voor u ontwerpen.

WORDPRESS SITES – OP MAAT – VOOR ELK BUDGET

 

 

Kosten
De omvang en complexiteit van een website/webshop/in- of exclusief huisstijl, bepalen de kosten. U ontvangt altijd een gespecificeerde offerte. Voorop staat dat wij een site bouwen voor elk budget.

 

Afspraak maken?
Maak kennis met ons! We komen graag bij u langs.
En in deze tijd van veel thuiswerken doen we dat via mail/zoom/digitale meeting!
Of vul het formulier in.

 

Meer wensen?
Wij werken met een team aan specialisten: social media, marketing & communicatie, DTP, illustraties, fotografie, event managing, 2&3D design, video aditing, sound design (bv een eigen tune op uw site?), etc. Alle PR-mogelijkheden onder handbereik!

 

Kijk onder ‘Portfolio webdesign voor site voorbeelden.

 

 

 

 

 

 

 

CONTACTFORMULIER